Gastenboek

Gastenboek idee Wil je graag iets vertellen over hoe het was op Doerak Kindervakantie week, of heb je een nieuw idee dan kun je dat hieronder allemaal opschrijven: En eerlijk gezegd, zijn we wel erg benieuwd naar jullie verhalen! Voor de Ouders: De berichten op dit gastenboek worden pas geplaatst na goedkeuring door ons, vandaar dat het soms wat langer kan duren voordat het bericht op de site staat. 

7 gedachten over “Gastenboek”

 1. Beste hardwerkende mensen van het bestuur en andere vrijwilligers

  Ik wens jullie weer een te gekke mooie geweldige kindervakantieweek. Supermooi dat we in Kerkdriel een vakantie week voor onze jeugd hebben en onder jullie leiding invulling krijgt. Succes??

 2. Dank jullie wel voor de super gezellige dagen! We hebben genoten! Groetjes van Lucas, Thomas en Floris

 3. Beste Doerak,

  We wensen jullie heel veel mooi weer toe, het wordt vast supergezellig daar.
  Groetjes Danielle Pardoel

 4. 2e dag van weer een supergezellige Doerak 2015:

  Terwijl ik gezellig met een aantal kinderen aan het verven ben, zeg ik tegen 1 van de meiden: ” Weet je, zo is Rembrandt vroeger ook begonnen…. Weet je trouwens wie Rembrandt is?” vraag ik aan het meisje. “Ja”, zegt ze , “Dat is m’n buurjongen!” :):):)

 5. hoi allemaal,

  Ik wil jullie allemaal zonnige dagen toewensen, veel geluk. Jullie kunnen het.
  groetjes van Danielle Pardoel

 6. Komt een meiske naar me toe:
  ‘mevrouw wilt u het zeggen als het 5 minuten is?’,
  ‘ik heb namelijk al betaald, en ze zeggen dat de voorstelling over 5 minuten gaat beginnen’,
  en nu ben ik SPIJKERblut’. Haha
  echt gebeurd, erg leuk, Ik dacht die moet ik ff plaatsen

  (bij de diverse hutjes kun je iets doen tegen betaling met spijkers (waren schaars))

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.