GOEDE DOELEN DINER voetbalvereniging DSC

Op 20 januari organiseerden DSC vrijwilligers in samenwerking met onze kantinebeheerder Thijs en zijn team een diner waarvan de opbrengst aan een goed doel geschonken zou worden. 31 personen hebben zich aangemeld om te eten in het pop-up restaurant van DSC dat er uiteraard sfeervol voor was aangepast.

Uiteindelijk, na intensieve voorbereidingen werd er een erg smaakvol diner voorgeschoteld vergezeld van bijpassende wijnen. Deze gezellige avond heeft iets meer dan € 300,- opgebracht en het bestuur heeft dit bedrag afgerond naar € 350,-. De gelukkige ontvanger is deze keer stichting Doerak die dit jaar haar 10-jarig bestaan viert en er vast leuke dingen mee kan doen in de jaarlijkse vakantieweek die zij organiseert op de ijsbaan van SIJM.

Dit resultaat was niet mogelijk geweest als Slagerij Gijs Sars, Wasserij Bouwmans (tafellinnen), Lekkamp champignons, en de kookkunsten van Tom van Geffen, Ton Burg, Tommie de Vaan en David Ackermans ontbroken hadden. Uiteraard zorgde het team van Thijs en Martine voor de service en versnaperingen.
We willen hen allen danken voor de opzet van dit leuke initiatief en hopen dat we hier een mooie traditie van kunnen maken door jaarlijks een goed doel te steunen.

Uiteraard ook dank aan alle gezellige gasten.

Omdat DSC op 1 april 2017 85 jaar bestond heeft v.v. DSC dit cadeau afgelopen zaterdag overhandigt aan Doerak voorzitter Marc Been. Zie onderstaande links voor de foto’s.

Foto1
Foto2

Over Marc Been

Laat wat van je horen

*