Informatie brief Doerak 2017 !

Hallo kinderen en ouders,

Op 21, 22 en 23 augustus is het weer zover, alweer de 10e kindervakantieweek in Kerkdriel. Ook dit jaar zal de kindervakantieweek plaatsvinden op IJsbaan De Griendt in Kerkdriel.

Op maandag en dinsdag zullen we van 9:00 uur tot 16:00 uur de hutten bouwen en hebben we andere leuke activiteiten gepland. Op woensdag starten we om 12:30 uur en zal de dag rond 19:00 uur gezamenlijk met ouders worden afgesloten. De details van de afsluiting van dit jaar zullen jullie terugvinden op het mededelingenbord tijdens de kindervakantieweek.

Zodra op maandag het kermisterrein opengaat, mag u met uw kind een hutje gaan zoeken. Dit jaar is er voor het eerst geen verdeling in de onder- en bovenbouw.
Mocht het niet lukken een hutje te vinden, kom dan iemand van de organisatie halen (te herkennen aan het rode shirt). Vaak is het probleem zo opgelost! Als ouder blijf je verantwoordelijk voor je eigen kind tot je weet bij welke leiding en hutnummer je kind zit!
Zorg wel dat je het deelnemerskaartje bij je hebt voor deelname aan de kindervakantieweek.

Elk groepje krijgt gedurende de dagen twee vaste begeleiders toegewezen. Wij willen u vragen om uw kind bij de hut op te halen en af te melden bij een van de begeleiders.

De kindervakantieweek is alleen toegankelijk voor deelnemers en vrijwilligers die meedoen aan de kindervakantieweek. Voor de opa’s en oma’s, papa’s en mama’s is er op maandag een inloop half uurtje georganiseerd. De toegang is vanaf 15:30 uur.
Vanaf de dijk heb je ook een mooi overzicht!

Aanvang einde Meenemen
Maandag 9.00 16.00 – lunchpakketje (klein)
– Bidon/drinkbeker (voorzien van naam)
– hamer (voorzien van naam)
– kwast(en) Deze zullen wellicht niet mee terug naar huis komen.
– zwemkleding, handdoek en droge kleding.
Dinsdag 9.00 16.00 – Bidon/drinkbeker (voorzien van naam)
– lunchpakketje (klein)
– zwemkleding, handdoek en droge kleding.
Woensdag 12.30 (let op: thuis lunchen) 19.00 – Kinderen krijgen avondeten
– Bidon/drinkbeker (voorzien van naam)
– zwemkleding, handdoek en droge kleding.

Voor alle dagen geldt: OUDE KLEREN AAN!!

Dinsdagavond is er discozwemmen in de Kreek voor iedereen MET een zwemdiploma van 19:00 – 21:00 uur. U dient uw kind zelf te brengen en te halen. Op maandag 21 augustus kunnen kinderen zich bij ons opgeven.

Wij hebben er super veel zin in!
Tot snel!

Bestuur kindervakantieweek Doerak Kerkdriel
Marc Been 06-51107255
Annerieke Olivier
Janneke Peffer
Annet Eilers
Hans van Oers

Over Marc Been

Laat wat van je horen

*